Filosofie

"Verkopen doe je niet alleen, verkopen doe je samen”

Het team

Jacobsons  werkt met toegewijde vertegenwoordigers met kennis van de markt en met een adviserende rol richting onze klanten. Onze vertegenwoordigers worden ondersteund door een enthousiaste en service gerichte binnendienst. Dit hechte team zorgt er elke dag weer voor dat onze klanten behandeld worden op de manier waarop zij zelf ook behandeld zouden willen worden

Toegevoegde waarde 

Door naar onze klanten te luisteren en te begrijpen waar de bedrijfsvoering behoefte aan heeft,  probeert het Jacobsons-team deze behoeftes in te vullen of zelfs meer te bieden dan wat gevraagd wordt. Door deze waarde toe te voegen aan het bedrijfsproces van de klant proberen wij keer op keer de klant te ontzorgen zodat deze zich puur en alleen bezig kan houden met hun core business.  Goede voorraadposities, 24 uurs leveringen, in huis producttrainingen en gestandaardiseerde  moduleplannen  zijn hier  voorbeelden van. Op deze wijze van samenwerking zijn al vele langlopende samenwerkingsverbanden ontstaan.

Selectief distributienetwerk

Als Jacobsons willen wij onze high end merken/producten op die locaties hebben waar zij het best tot hun recht komen, dit is de reden waarom onze merken/producten niet bij iedere fietsenzaak te verkrijgen zijn. Waar zij wel te verkrijgen zijn kunt u opzoeken door middel van onze dealerlocator.