GIRO 

GIRO is inmiddels een gevestigde orde als het om fietshelmen gaat. Vanaf 2010 hebben zij hun productenportfolio uitgebreid met fietsschoenen, en vanaf 2013 met fietskleding.

Bij de ontwikkeling van ieder nieuw product heeft GIRO zich de vraag gestelt: “Does it enhance the ride??” Ofwel; het product moet een aanzienlijke bijdrage leveren aan de fietsbeleving.

Voor de kleding lijn “New Road” waren een aantal pijlers van belang. Het moest voldoen aan de eisen van een fietser, maar het moest ook comfortabel zijn, je beschermen tegen de elementen, je vrij voelen op de fiets, maar ook technisch. 

Deze ontwikkelingen hebben geresulteerd in een technische, functionele fietskledinglijn die een nieuwe kijk geeft op fietsbeleving.

Naast deze prachtige fietskleding lijn voor mannen en vrouwen heeft Giro ook al enkele jaren een prachtige fietsschoenen collectie, waarbij de Empire schoen tot ieders verbeelding spreekt.

De schoenen zijn in eigen beheer ontwikkeld waarbij rekening gehouden is met vier gebruikssituaties; wielrennen, mountainbiken trekking en vrije tijd. Voor iedereen, ieder moment de juiste schoen!

 

Enjoy the Ride.