NALINI 

Nalini is het Italiaanse fietskledingmerk dat als eerste haar fietskleding uitrustte met een grote ontwikkeling in de fietswereld: de synthetische zeem. De ontwikkeling van de beste zemen is hetgeen waar Nalini bij het grote publiek bekend om staat. Met de beste en meest doorontwikkelde zeem in de markt, gecombineerd met de nieuwste technologieën, materialen en een Italiaans, modieus design, is Nalini een exclusief merk van topkwaliteit dat iedere stuiver waard is.
 
Nalini is in 1970 opgericht als onderdeel van MOA sports. Nalini heeft haar ontwikkeling te danken aan haar continue streven naar innovatie en de samenwerking met de mannen die hun brood verdienen in het zadel. Renners uit het verleden en heden; Indurain, Pantani, Vinokurov, Cipollini, Val Verde, Quintana en Nibali. Daarnaast hebben professionele teams als Baresta, Cofidis, Carrera, Movistar, Colombia en Astana belangrijke informatie geleverd die hebben geleid tot de producten die Nalini nu voorbrengt.
 
Alle materialen die Nalini gebruikt binnen haar kledinglijn zijn ontwikkelt en geproduceerd in het MOA sports productiecenter in Italië. Van begin- tot eindproduct zijn meer dan 300 deskundige werknemers betrokken. Dit zijn de belangrijkste factoren die garant staan voor de kwaliteit van Nalini.

Het assortiment bestaat uit een zomer- en wintercollectie voor dames en heren en wordt ieder jaar vernieuwd. Binnen de collectie is altijd de team-, wedstrijd- en tour-kledinglijn terug te vinden. Daarnaast heeft Nalini een uitgebreide assortiment aan accessoires en underwear zoals handschoenen, arm- en beenstukken, overschoenen, caps, sokken en onderbroeken- en shirts.